5. Älä jarruta

Itsensä kehittäminen - Perform At Your Best

Älä jarruta (Brian Tracy)

Sinussa on valtavasti hyödyntämätöntä potentiaalia ja käyttämättömiä voimavaroja. Useimmilla ihmisillä on erilaisia henkisiä pidikkeitä, jotka estävät heitä kehittymästä, olivatpa he niistä tietoisia tai eivät. Sinun on ratkaisevan tärkeää kyetä tunnistamaan nämä henkiset pidikkeet ja vapautua niistä, jotta voit kehittyä siksi, miksi sinulla on mahdollisuus kehittyä.

Kielteiset tunteet ovat tärkein syy ihmisten tyytymättömyyteen ja aikaansaamattomuuteen. Kun ymmärrät omat kielteiset tunteesi ja opit vapautumaan niistä, annat itsellesi mahdollisuuden saavuttaa huomattavasti enemmän kuin olet saattanut kuvitellakkaan.

Opit tässä jaksossa kitkemään kielteiset tunteesi. Opit vapautumaan vihasta, pelosta, syyllisyydestä ja kaunasta, jotka ovat voineet estää sinua kehittymästä. Käyt läpi testattuja ja hyväksi koettuja tekniikoita, joiden avulla voit vapautua pidäkkeistäsi ja vapauttaa ajatuksesi ja mahdollisuutesi.

Verkkovalmennus sisältää:

  • Suomeksi puhuttu opetusvideo (Brian Tracy: Yllä Parhaimpaasi, Perform At Your Best)
  • Suomen kielinen työkirja + tehtäviä

Ladattava tiedosto:

  • Zip-tiedosto (sisältää työkirjan ja opetusvideon)
  • Saat latauslinkin suoraan näytöllesi ja/tai ilmoittamaasi sähköpostiosoitteseen
  • Linkki voimassa 3 latauskertaa tai 6kuukauden ajan tilauksesta

“Myönteisyytesi, luovuutesi ja onnellisuutesi on suoraan verrannollinen siihen, kuinka tehokkaasti onnistut kitkemään kielteiset tunteesi elämästäsi.”

5. Älä jarruta

Sisältää ladattavan tiedoston

Tilaamalla verkkokurssin hyväksyt toimitusehtomme.

5. Älä jarruta

62,00 €

Sis. ALV 24,00%