Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Konsultti, valmentaja, ammattimentori, vuokrajohtaja, kouluttaja vai työnohjaaja. Mitä eroa näillä on? Moni tuskailee ja hukkuu näihin termeihin miettiessään, että millaista apua tarvitsen jos haluan kehittää yritystäni, itseäni, tiimiäni tai työtäni. Salescon Oy tarjoaa näitä kaikkia edellä mainittuja palveluita ja kaikki Salesconin asiantuntijat ovat koulutettuja ja sertifiiotuja ammattilaisia.

Edellä mainituilla nimikkeillä on hiuksen hienoja eroja,mutta samalla myös hyvin suuria eroavaisuuksia. Kaikki nämä ovat kuitenkin tarkoitettu sinun, yrityksesi, tiimisi tai työnne kehittämiseen.

Meillä nämä asiantuntijuudet eivät ole vain eri ihmisten titteleitä, esimerkiksi työnohjaaja Matti, vaan meille ne ovat erilaisia työmenetelmiä ja työkaluja, joiden avulla autamme asiakkaitamme menestymään paremmin. Tarjoamme siis käyttöösi koko yritysmaailmaan parhaat työkalut: valmentamisen, ammattimentoroinnin, konsultoinnin, kouluttamisen, vuokrajohtajan ja työnohjaajan.

Ota siis yhteyttä ja kerro tilanteestasi tarkemmin. Me kerromme sen jälkeen millaista asiantuntija-apua olisi parasta käyttää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä oheen sähköpostisi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 050 571 4383 tai sähköpostitse info@salescon.fi