PBA-persoonallisuustestit

PBA-persoonallisuustestit

Väärän henkilön palkkaaminen tai nimittäminen tehtävään on yritykselle yksi kalleimmista kuluista. Henkilövalinnalla on siis valtavat vaikutukset, joten rekrytointi- tai nimeämisvaiheeseen on kiinnitettävä runsaasti huomiota. Nyt sinulla on mahdollisuus välttää nämä virheinvestoinnit selvittämällä henkilön soveltuvuus tarkasti PBA-analyysilla.

PBA-analyysin tilaaminen on nopeaa ja edullista. Tutkimus tehdään videoimalla 2-3 minuutin pituinen haastattelu, jossa hakijalle esitetään valittuja kysymyksiä. Biometriset järjestelmät ja analyytikko tutkivat videon ja sen yhteydessä paljastuneiden mikroilmeiden pohjalta pystytään muodostamaan profiili työnhakijan persoonallisuudesta. Koska analyysin kustannukset ovat pienet, voit pitää testaamisen kynnyksen hyvin alhaalla. Raportit muodostuvat muutamassa päivässä.

PBA-analyysi on nykyaikainen ja luotettava tapa profiloida henkilöitä. Perinteiset rasti ruutuun –menetelmät mittaavat ainoastaan sitä mihin kohtaan vastaaja on laittanut rastin, eikä huomioi esimerkiksi sitä, että onko vastaaja ymmärtänyt kysymyksen oikein, merkitsikö vastaaja rastiin väärään kohtaan, millainen vastaaja haluaisi olla tai vastaako vastaaja rehellisesti kysymyksiin. Kaikki edelliset kohdat ja virheitä aiheuttavat kohdat poistuvat PBA-analyysissa.

PBA-analyysi soveltuu myös loistavasti erilaisten valmennuksien pohjalle, jossa määritellään henkilön tai henkilöstön kehityksen tarve tai halutaan parantaa esimerkiksi tiimin viestintää ja toimintaa.

PBA-persoonallisuustestit esittelyvideo

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä oheen sähköpostisi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 050 571 4383 tai sähköpostitse info@salescon.fi