Yritysneuvonta

Salescon Oy yritysneuvonta

Yritysneuvonta on yleensä suunnattu alkaville yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville. 

Maailma on kuitenkin jatkuvassa muutoksessa ja pitkäänkin toimineet yritykset tarvitsevat yritysneuvontaa muuttuvassa maailmassa. Yritysneuvontaa voit tarvita mm. seuraavissa asioissa

YRITYKSEN PERUSTAMINEN

Haaveena yrittäjyys? Onko sinulla haave tai idea, tai jopa jo liiketoimintasuunnitelma? 

Sparraan ja neuvon sinua esim. liiketoimintasuunnitelman tekemisestä kannattavuuslaskelmiin, yritysmuodoista yhtiön perustamiseen, kirjanpidosta strategiseen johtamiseen. Ammattitaitoisen yritysneuvonnan kautta perustetut yritykset ovat tilastojen mukaan selvästi elinvoimaisempia kahden vuoden kuluttua perustamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voin auttaa sinua. 

YRITYKSEN KEHITTÄMINEN

Yrityksen menestyminen vaatii jatkuvaa kehittymistä. Kehittymistä ja kehittämistä ovat esim. uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, markkinoinnin ja myynnin terävöittäminen, oikeanlainen hinnoittelu ja uudet kohderyhmät, henkilöstön kehittäminen, talouden ja rahoituksen kehittäminen. Autamme mielellämme sinua näissä asioissa. Kartoitamme yrityksenne tilanteen ja käymme läpi eri kehittämisvaihtoehtoja.

YRITYKSEN OMISTAJANVAIHDOS

Ajatuksissasi yrityksesi myymistä tai pohditko ehkä valmiin yrityksen ostamista? Oletko jäämässä eläkkeelle, ja haluaisit siirtää perheyrityksen jo seuraavalle sukupolvelle? Vai kuulutko juuri tuohon seuraavaan sukupolveen, joka on hyppäämässä puikkoihin? Autamme sinun näissä asioissa, aina tahtotilan selvityksestä strategian luomiseen, arvon määrityksestä sen perusteluun ja prosessin juridiikasta materiaalien luomiseen ja kaupan vahvistamiseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä oheen sähköpostisi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 050 571 4383 tai sähköpostitse info@salescon.fi