Salescon Oy Verkkovalmennukset

Tervetuloa Salescon Oy verkkovalmennuksien sivuille. Tältä sivulta löydät suositut ja palkitut Brian Tracyn itsensä kehittämisen, myynnin, myynninjohtamisen, strategisen johtamisen ja ajanhallinnan verkkovalmennukset. Tutustu valmennusmoduuleihin ja aloita matka itsensä kehittämisen polulla.

Tuote kategoriat

Itsensä kehittäminen - Perform At Your Best
Itsensä kehittäminen - Perform At Your Best

Tervetuloa! Seuraavalle etapille kohti itsensä kehittämistä ja huipputuloksia. Tässä kiehtovassa ohjelmassa, joka perustuu aikojen saatossa hyviksi havaittuihin menetelmiin ja keinoihin, opit olemaan myönteisempi, määrätietoisempi ja tuloksellisempi niin työssä kuin yksityiselämässäkin. Peräti 80 % menestymisestäsi on kiinni henkisistä tekijöistä. Se, mitä ajattelet itsestäsi, elämästäsi ja ympärillä olevista ihmisistä, sanelee ensisijaisesti sen, mitä saavutat. Kun muutat ajattelusi laatua, muutat kaiken tekemisesi laatua! Keskivertoihmisen voimavarat ovat kuin valtava purjehtimaton meri, tutkimaton manner, mahdollisuuksien maailma, joka vain odottaa löytämistään ja pääsyään johonkin suuremmoiseen käyttöön. Menestymisen salaisuus on se, ettei mitään salaisuutta ole. Nämä niin sanotut salaisuudet ovat ajattomia totuuksia ja käytäntöjä, joita menestyvät ihmiset ovat noudattaneet läpi aikojen. Kun opit ja käytät näitä ajatuksia, pääset nauttimaan samoista tuloksista kuin yhteisösi menestyksekkäimmät ihmiset. On hyvin vähän asioita, joita ei voi saavuttaa, kun päättäväisyyttä on riittävästi. Onnea Matkaan!

Erinomaiset myyntitaidot - Superior Sales Skills
Erinomaiset myyntitaidot - Superior Sales Skills

Tervetuloa polulle kohti myynnin ammattimaisuutta! Tieto ja taito ovat tulevaisuutesi avaintekijät. Opetellessasi ja harjoitellassasi tässä ohjelmassa esille tulleita ideoita, metodeja ja tekniikoita tulet yhtä tehokkaammin ja varmemmin saavuttamaan myyntitavoitteesi ja muut henkilökohtaiset päämääräsi elämässäsi. Opit saavuttamaan minkä tahansa itsellesi asettaman tavoitteen. Parhaat myynnit ovat vielä edessäsi. Se, mitä olet saavuttanut tähän mennessä on vain valmistelua siihen mitä tulet saavuttamaan tulevaisuudessa. Siirtyessäsi kohti 10 % kärkeä myyntialalla muista, että kaikki aloittivat pohjalta. Parhaan 10 % myyjistä tänään olivat joskus alimmassa 10 % joukossa. Sille, miten pitkälle voit mennä, miten korkealle voit nousta, miten paljon voit saavuttaa ei ole muita rajoja paitsi ne jotka itse asetat! Päätä tänään, että voit maksaa minkä hinnan tahansa, päästä yli minkälaisen esteen tahansa ja edetä niin pitkälle kuin ikinä vaaditaankaan tullaksesi parhaaksi alallasi. Onnea matkallesi!