Vuokraa myyntijohtaja

Johtajapalvelun ostaminen

Vuokraa myyntijohtaja -palvelu 

Vuokraa myyntijohtaja –palvelu on nopea tapa lisätä yrityksen osaamista ja kilpailukykyä, myynnin ja myynnin johtamisen suhteen, sekä kasvattaa ja tehostaa myyntiä.

Vuokrajohtajamme ovat kokeneita ja pitkän linjan yritysjohtajia. He toimivat mm. ammattikonsulttina, valmentajina, ammattimentoreina ja työnohjaajina.

Vuokraa myyntijohtaja –palvelun aloitus

Palvelun aloittaminen on helppoa. Kartoitamme yhdessä lähtötilanteen ja tarpeen, sekä asetamme selkeän konkreettisen tavoitteen. Näiden pohjalta luomme suunnitelman, aikataulut, mittarit ja mallit sekä viemme ne yhdessä käytäntöön.

Vuokraa myyntijohtaja –palvelun skaalautuminen

Vuokraa myyntijohtaja – palvelu sopii moneen erilaiseen tarpeeseen. Projekti voi olla lyhyt tai pitkä ja tarve myynninjohtajalle osa-aikaista tai täysaikaista. Saatat tarvita hetkellistä myynnintehostamista tai sairasloman tuuraajaa. Suuremman muutoksen läpivientiin apua, joka vaatii esim. myynninbudjetin ja -prosessin laatimisen, strategian ja suunnitelmien luomisen, uusasiakashankinnan käynnistämisen, myynnin työkalut, johtoryhmätyöskentelyn, tiimin valmentamista ja –johtamista, CRM-järjestelmä etc. Sinun tarpeesi määrää palvelun koon.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä oheen sähköpostisi niin otamme sinuun yhteyttä!

Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta 050 571 4383 tai sähköpostitse info@salescon.fi